GLUTENSİZ BADEMLİ KEK
Fransız mutfağının pasta lezzetlerinden orijinal adı ‘’Pavé aux amandes’’ olan Glutensiz Bademli Kek hiçbir katkı maddesi, kıvam arttırıcı ve aroma içermeyen formülü ile özel olarak seçtiğimiz en kaliteli malzemelerle hazırlıyoruz. Kenarı çıtır kekin hamur içeriğinde yalnızca badem unu, tereyağı, yumurta ve şeker bulunuyor; file (yaprak) badem serptiğimiz üst katmanı da ayrıca çıtır badem lezzeti ile süslüyoruz. Talep ettiğiniz ölçüde size özel olarak üretip en taze haliyle beğeninize sunduğumuz badem kek glutensiz olma özelliği ile çölyak hastalığı ve buğday alerjisi olanların rahatlıkla tüketebileceği bir kek türüdür. En masum ve faydalı tatlı sayabileceğiniz Glutensiz Bademli Kek çay saatlerinde ve özel davetlerinizde ikram edebileceğiniz gibi kahvaltıda yanında peynir ile de deneyebilirsiniz.